Ruokintaneuvonta

Ruokintaneuvonta

Olen koulutettu ruokinta-asiantuntija ja autan mielelläni teitä koiranne ruokinnan tarkastuksessa tai uudelleen suunnittelussa. Osaamismerkkiä klikkaamalla löydätte merkin myöntämisperusteet.

Ruokinnan tarkistus 40 €

Palveluun kuuluu yksi tapaaminen, joka sisältää nykyisen ruokinnan ja ravintoaineiden saannin tarkistuksen. Saat tästä kirjalliset laskelmat itsellesi.


Tiineyden ja imetyksen ajan ruokintasuunnitelma 150 €

Nartun tiineyden ja imetyksen aikainen ruokinta on erittäin tärkeää, jotta päivänvalon näkisi terveet ja hyvinvoivat pennut.

Minulta löytyy vuosien kokemus koirien kasvattamisesta sekä käytännön ruokinnasta tiineyden ja imetyksen aikana. Raakaruokintaa sisältäviä suunnitelmia en tee, eri asia on nartun saama lisuke-liha lopputiineyden ja imetyksen aikana.

Palveluun kuuluu kolme 1h mittaista tapaamista, jotka sisältävät nartun ruokinnan suunnittelun tiineyden ja imetyksen ajalle, ruokinnan muutosten ohjeistuksen, sekä pentujen ensiruokinnan opastuksen.


Lisätapaamiset

Tarvittaessa voidaan varata lisäkäyntejä tai ruokinnan päivityksiä vuoden sisällä alkuperäisestä käynnistä.

Lisätapaaminen 30min  30 €

Lisätapaaminen 60min  50€

Ruokinnan suunnittelu 100 €

Ruokinnan muutosten suunnittelu, olipa kyseessä sitten pieni muutos tai isompi ruokinnan remontti. Palveluun kuuluu kaksi 1h mittaista tapaamista, joista ensimmäisessä käydään koiran esitiedot sekä ruokintapäiväkirja läpi. Tämän jälkeen kasaan teille kirjallisen suunnitelman vaihtoehtoineen sekä ohjeet ruokinnan muutokseen. Noin kahden viikon sisällä pidetään toinen tapaaminen, jossa käydään läpi uusi ruokinta ja ohjeet.


Painonpudotus-paketti alk. 150 €

Kadonneen vyötärön metsästys on helpompaa, kun siihen saa apua ja tukea ammattilaiselta. Palvelu sisältää kolme 1h mittaista tapaamista: alkukartoituksen, painonpudotukseen soveltuvan ruokinnan suunnittelun ja ohjeistuksen, sekä ruokintasuunnitelman ihannepainon saavuttamisen jälkeen.

Olen tukena koko projektin ajan ja lisätapaamisia on mahdollista sopia tarvittaessa. Tapaamisten välissä minuun voi olla yhteydessä sähköpostitse, mikäli teillä herää kysymyksiä.

Painonpudotus vaatii aikaa, eikä sen pituutta pysty 100 % varmuudella ennustamaan. Tästä johtuen saatamme tarvita useamman tapaamiskerran pakettiin kuuluvien lisäksi.

 Lisätapaamiset 30min  30 €

Lisätapaamiset 60min  50€