Infoa trimmiin tulijoille

Varattava aika:

Toivon, että ajanvarauksen yhteydessä minulle kerrottaisiin ainakin koiran rotu ja sukupuoli. Tarvittavaan trimmausaikaan vaikuttavat esimerkiksi koirassa olevat takut, kokemattomuus, tiettyjen alueiden käsittelyn haasteellisuus sekä toivottu trimmaus. Mikäli varattu aika on liian lyhyt, trimmaus saattaa jäädä kesken.


Paikalle saapuminen:

Saavuttehan varaukseenne mahdollisimman täsmällisesti, minulla ei valitettavasti ole erillistä odotustilaa, jossa voisitte odotella. Tämä koskee myös hakua. Se myös stressaa koiraa vähemmän mikäli sen ei tarvitse odotella kovin pitkään. Annattehan tilaa myös muille koirakoille sekä tuotaessa että noudettaessa. Ulkoilutattehan koiranne ennen trimmausta ostoskeskuksen pihapiirin ulkopuolella, jotta koiralla olisi mukavampi olla.

Mikäli koiranne saapuu rokottamattomana, tiedostatte riskin mahdollisesta tartunnasta, josta trimmaamo ei tällöin ole vastuussa. Peruttehan aikanne mikäli koirallanne todetaan jokin sisä- tai ulkoloistartunta. Ettehän tuo koiraanne minulle sairaana, jotta emme vaaranna kenenkään terveyttä.

Noutaessanne koiraa odotattehan ulkona/eteisessä, jotta saamme trimmauksen loppuun stressittömästi ja jouhevasti.

Trimmausta saa jäädä seuraamaan vain erillisellä luvalla mikäli olen havainnut sen olevan teille toimivin tapa, muussa tapauksessa kerron teille aika-arvion koiraa tuodessanne ja soitan noin 15min ennen trimmauksen valmistumista jos olemme valmiita lyhyemmässä ajassa.

Olettehan täsmällinen tuonti- ja hakuajoissa, seuraava aika on varattu jollekin toiselle ja en voi pyytää häntä odottamaan aikaansa!


Leikattavat koirat:

Saksin tai koneella leikattavat koirat pesen itse, jos emme erikseen muuta sovi. Tämä siksi että voin varmistaa koiran olevan puhdas ja takuton jolloin trimmausjäljestä tulee parempaa. Puhdas turkki on myös joutuisampi trimmata ja säästää välineitä. Kerrottehan kuitenkin ajanvarauksen yhteydessä mikäli koiranne iho on herkkä ja vaatii erikoisshampoon, tällöin on mahdollista esimerkiksi tuoda oma shampoo mukana jotta koiranne iho ei oireilisi.

Takkuiset koirat joudun ensin trimmaamaan, jolloin on mahdollista esimerkiksi että pesette koiran itse trimmauksen jälkeen kotona.

Trimmaukseen kuuluu pesu, kuivaus, trimmaus toiveidenne mukaan sekä kynsienleikkuu.


Nypittävät koirat:

Nypittäviä koiria en pääsääntöisesti pese, jotta iho ärtyisi mahdollisimman vähän, eikä teidänkään ole syytä pestä koiraa noin kahteen viikkoon ennen trimmausta jotta karvanlaatu on oikea ja nyppiminen vaivattomampaa. Mikäli kuitenkin haluatte, että koiranne pestään kertokaa tästä ajanvarauksen yhteydessä jolloin osaan varata riittävästi aikaa. Toivon myös että koirasta olisi poistettu mahdollinen irtonainen pohjavilla ennen trimmausta.

Trimmaukseen kuuluu trimmaus toiveidenne mukaan sekä kynsienleikkuu.


Pestävät koirat:

Pestäville koirille kuuluu pesun lisäksi harjaus sekä kynsienleikkuu. Pestäville koirille on mahdollista varata erikseen tassukarvojen siistiminen, mutta kartoitan aikaa varatessa onko teidän kannalta fiksumpaa varata pesu ja tassukarvojen siistiminen vaiko trimmaus.


Pentujen trimmieskari:

Vispaamossa tarjotaan myös pennuille trimmieskari-käyntejä, joissa pentu totutetaan käsittelyyn, trimmaamon pintoihin ja työvälineisiin. Trimmieskariin voi ja olisi suositeltavaakin saapua viimeistään neljän kuukauden iässä. Kun totutellu aloitetaan pentuna, on trimmaaminen ja käsittely pennulle tuttua ja mukavaa myöhemminkin!


Koiranne turkki:

Turkin tulisi olla trimmaukseen saapuessa mahdollisimman takuton, jotta esimerkiksi kampa kulkee turkin läpi vaivatta. Kerrottehan mahdollisista takuista aikaa varatessa, jotta osaan varata riittävästi aikaa takkujen selvittelyyn ennen trimmausta. Kaikkia takkuja en voi eläimen hyvinvoinnin vuoksi selvittää, mutta kerron tästä teille viimeistään trimmaukseen saapuessanne.


Peruutusehdot:

Mikäli joudutte perumaan tai siirtämään ajan, teettehän sen mahdollisuuksien mukaan 48h ennen varattua aikaa, muutoin perimme 50% palvelun hinnasta. Peruuttamattomasta ajasta perimme 100%.